Klantenservice

Verzendingpostnl
Alle door V&C trade geleverde goederen worden verzonden via PostNL, wanneer uw bestelling verzonden is word u op de
hoogte gehouden middels een e-mail waarin de verzending bevestigd wordt en waar mogelijk bevind zich in deze e-mail 
een track en trace code. Normaliter biedt PostNL het pakket de eerstvolgende werkdag aan op het door u opgegegeven 
adres.  
 

Betalingideal
Bij V&C trade kunt u veilig betalen met iDeal, Mister Bancontact of met Paypal.

 

Recht van ontbinding
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Het recht van ontbinding verstrijkt 14 (kalender)dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt

Om het recht van ontbinding uit te oefenen, moet u ons V&C Trade, Gevestigd op de Weteringkade 108 3826BJ te Amersfoort via een ondubbelzinnige verklaring per e-mail op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Vermeld in deze e-mail duidelijk uw naam, adres, bestelnummer en product omschrijving.

Om het recht van ontbinding na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het recht van ontbinding te verzenden voordat het termijn is verstreken.

Gevolgen van de ontbinding
Als u de overeenkomst ontbindt, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet langer dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.