Zonnepaneel set 150 watt 12 volt - Victron Energy

Zonnepaneel set 150 Watt piek 12V - Victron Energy

Omvormer Phoenix 12/250 top - Victron Energy

Compressor koelbox 35 liter met vriesvak

Zonnepaneel hefdak camper

Waardering:
100% of 100
- complete set voor een camper met hefdak
Vanaf € 399,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Hefdak camper

Flexibel zonnepaneel Set 104 Watt Flush - Sunbeam

Complete set afgestemd voor hekdak campers

Zonnepaneel 104 Watt flush

Zonnepanelen van het Zweedse merk Sunbeam staan bekend om hun kwaliteit, duurzaamheid en optimale opbrengst. Deze set word geleverd met een Sunbeam Nordic Flush 104 watt paneel. Flush houdt in dat de kabel aan de onderkant zit, hierbij is dus geen dakdoorvoer nodig omdat de kabel onder het paneel uw dak in gaat. De panelen zijn ultralicht en leveren geen enkele belasting op aan uw hefdak. Alle zonnepanelen van Sunbeam zijn shadow optimized dat will zeggen dat ze ook in schaduw nog steeds een goede opbrengst hebben.

Laadregelaar

Bij deze set zit kunt u kiezen voor een PWM laadregelaar of een Victron MPPT laadregelaar. PWM regelaars staan bekend om hun kwaliteit, eenvoud en zeer goede elektrische werking. Een MPPT regelaar zoekt continu het maximum power point oftewel het punt waarop het paneel de meeste stroom levert. Dit levert in gunstige gevallen 10 tot 30% meer energie op in vergelijking met conventionele PWM regelaars. Deze MPPT regelaar kan 220 Watt aan zonne-energie doorgeven aan de accu, daarom kan er nog een 2e paneel bij aangesloten worden.

Kabel en montage kit

Om de set compleet te maken leveren wij 5 meter rode en 5 meter zwarte solar kabel mee, voor tussen het paneel en de regelaar en welke ook gebruikt kan worden tussen de regelaar en de accu. Een tube Sikaflex 252 kit om het paneel te bevestigen waarmee u zorgt voor een langere levensduur van het flexibele zonnepaneel doordat deze zorgt voor een flexibele verbinding tussen zonnepaneel en camper dak.

Energievoorziening

Deze set is een geweldige aanvulling op uw energievoorziening voor jouw camper met hefdak en eenvoudig zelf te installeren met minimaal benodigd gereedschap.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zonnepaneel hefdak camper
Uw waardering